Меню сайта
Наш опрос
Як вам Рубцов як футболіст
Всего ответов: 168
Мини-чат
Выход   Главная

• Страница 1 из 2
  • 1
  • 2
  • »
Модератор форума: Лина  
Какой у тя характер
RubiaДата: Суббота, 12.01.2008, 16:20 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Статус: Offline
прошу всех ...росказать какой у него харктер...мне очень интресно какие вы.....

у меня характер смешаный....
1.это не виность
2. это то я могу быть злой...нестерпной...
иногда мне говрят что у меня характер Сучки... а другие гворят что у меня клёвый характер.....просто ангел

и теперь вы скажите какой у вас!!!! :)

Las rubias inteligente, hermoso! Y que a mí quién dirá que esto no así!

Сообщение отредактировал Rubia - Суббота, 12.01.2008, 16:21

LimonДата: Суббота, 12.01.2008, 16:46 | Сообщение # 2
Генерал-лейтенант
В мене дуже тяжкий характер зрозуміти мене нереально що я почуваю або як ставлюсь до тієї чи іншої ситуації неможливо в мені присутня здатність адаптуватись до тієї ич іншої ситуації чи проблеми! Людей які мене насправді розуміють можна порахувати на пальцях! Ті емоції які я показує не завжди є правдою я муніпулюю емоціями і людьми! Присутня совість яку рідко демонструю але слухаюсь її, велике серце для кохання і великий молоток для ворога. Коли люблю падаю до ніг - це сама велика проблема мало хто це цінить ось коли навпаки це мені теж ненравиться мені потрібна "ГАРМОНІЯ" Щось отримувати і давати - ось суть відносин! Але тут таки тонкий смисл що його тяжко вловити! Я Веси і все своє життя шукаю центр золоту серединку і наскількиб близко я непідійшов я всеодно прохожу через неї і знов її шукаю таке життя! Я неявляюсь агресором без причини! "ПУСТЬ УМОЄТСА КРОВЮ ТОТ ХТО УСАМНИТСА В МОЙОМ МЕРОЛЮБИИ!" Я Буваю і песемістом і оптимістом в залежності від ситуації. Моє відношення до дівчат не є стабідльним спочатку я упадаю потім прохожу теорію Бакса за тиждень потім я сам розумію що це все галяк що я в першу чергу обдурив дівчину і щей себе і це не моє і знов я в повній ду. Ніколи неможу пройти осторонь дуже мені цікаво весь час хочу допомогти воно спочатку так і виглядає а потім як вірус.....! Про себе я можу говорити з поганим настроєм дуже довго, я щей плюс до всього егоїст. Якщо сказати по правді незнаю чи ви повірете в мене таке відчуття що в мене дві душі тобто одна весь час ділиться на біле і чорне. Це дуже важко коли в тобі одночасно живе вірність і зрада. Це просто вбиває людині нервову систему.................... можу розповідати безкінечно.......

© Пусть умоетьса кровью тот кто усамнитьса в моем мералюбии ©

RubiaДата: Суббота, 12.01.2008, 16:51 | Сообщение # 3
Генералиссимус
Limon,ты не один такой егоист...я тоже и во мне живёт 2 тоже стороны противоположные друг друу...да это трудно так жить....а я в хожу к тем людям каких можно пересчитать на пальцах?

Сообщение отредактировал Rubia - Суббота, 12.01.2008, 16:52

LimonДата: Суббота, 12.01.2008, 16:53 | Сообщение # 4
Генерал-лейтенант
Rubia, Ось чому я знаю яка ти справді!

RubiaДата: Суббота, 12.01.2008, 16:56 | Сообщение # 5
Генералиссимус
Limon, и что плохая?торлько честно

LimonДата: Суббота, 12.01.2008, 16:58 | Сообщение # 6
Генерал-лейтенант
Rubia, Ні але детальніше нескажу!

UnToUcHeDДата: Суббота, 12.01.2008, 18:07 | Сообщение # 7
Лейтенант
навіть не знаю з чого почати........Я -людинка натрою(це мну не нравться).Дуже нетерпляча і нестримна, жвава, песимістична(деколи аж занадто angry ), іноді байдужа. Щє завжди "на сваєй валнє". І найбільше моя проблема-це те, що я живу у світі мрій-обожнюю мріяти і не вилазити в реальність.Багато в чому розчарувалась, але можу сказати ,що сильна духом, бо продовжую шукати, шукати і ше раз шукти. І під кінець-ЛЮБЛЮ ЖИТТЯ, стараюся черпнути з нього усе)))

Життя-коротке: порушуй правила!!! Пробачай швидко, цілуй-повільно, кохай-пристрасно, смійся нестримно)))

RubiaДата: Суббота, 12.01.2008, 20:50 | Сообщение # 8
Генералиссимус
Limon, хмхмхмххм

RubiaДата: Суббота, 12.01.2008, 20:51 | Сообщение # 9
Генералиссимус
UnToUcHeD, чё клёвый характер...даже очень smile

ИстинныйДата: Суббота, 12.01.2008, 21:46 | Сообщение # 10
Генерал-майор
Quote (Limon)
Ті емоції які я показує не завжди є правдою я муніпулюю емоціями і людьми! Присутня совість яку рідко демонструю але слухаюсь її
Поясни мені будласка, як можно мати совість і манипулювати людьми? cool

Добавлено (12.01.2008, 21:46)
---------------------------------------------
В мене складний характер, в ньому багато пристарсті, емоцій і нестабільності...можно сказати що я постійно страждаю від протирічних бажань... Так як емоційний, то дуже чутливий до оточуючих, так як емоційний - то я людина настрою... Як сказала одна дуже класна людина: "Від тебе завжди не знаєш чого чекати" wacko Отакий я! biggrin

Born With Nothing, Die With Everything

RubiaДата: Воскресенье, 13.01.2008, 01:08 | Сообщение # 11
Генералиссимус
smile Истинный, интересно

LimonДата: Воскресенье, 13.01.2008, 10:41 | Сообщение # 12
Генерал-лейтенант
Истинный, Знаєш відчуття коли в дебе два характери завжди дві дороги завжди два вибори! Відчуття білого і чорного в одному тоні цеж нереально а в мені це живе ось і спробуй зрозумій! Совість є повідношенню до певних людей таж ситуація і з маніпулюванням людьми! Кжна з цих функцій має своє призначення! Я з тобою згідний співіснувати вони неможуть ось і уяви як мені! І це проблема характеру і виховання можливо тому що я піддавався двом різним вихованням!?

ИстинныйДата: Воскресенье, 13.01.2008, 12:21 | Сообщение # 13
Генерал-майор
Limon, ну ти ж Веси, в тебе має так бути... Просто поки сам такого не відчуєш, не завжди можеш зрозуміти... Тому я в тебе і запитав... smile Багато проблем характеру, якщо постаратися, можна зробити вигідними для себе... А так як ти егоїст (з твоїх слів вихожу, я тебе не знаю, тому не можу казати ствердно) , то тобі можливо це зробити... Може ця ідея схожа на шось дурнувате і неймовірне, але мені в собі це вдавалося зробити... Іноді наші недоліки стають нашою головною зброєю проти жорстокого навколишнього світу! cool

LimonДата: Воскресенье, 13.01.2008, 12:55 | Сообщение # 14
Генерал-лейтенант
Истинный, Ага а коли ця зброя стає неконтрольованою і ти її використовуєш в буденному житті на підсвідомому рівні! Коли це стає привичкою і ти перестаєш помічати як ти робиш людям боляче! ОЦЕ ПОБІЧНИЙ ЕФЕКТ ЦЬОГО ВИКОРИСТАННЯ В СВОЇХ ЦІЛЯХ!

Добавлено (13.01.2008, 12:55)
А так я з тобою згідний! friends

ИстинныйДата: Воскресенье, 13.01.2008, 13:32 | Сообщение # 15
Генерал-майор
Limon, знаєш, після того, що мені розповідали про астрал, то я в неконтрольованість не вірю... Контролювати важко...але можливо! cool

LimonДата: Воскресенье, 13.01.2008, 13:54 | Сообщение # 16
Генерал-лейтенант
Истинный, Ні ти помиляєшся! Я тобі це доказати незможу я це просто знаю! Ти можеш вірити можеш невірити! Є речі які здаються на перший погляд контрольованими це і є основна проблема це омана спочатку ти контролюєш її потім вона тебе це треба бути Висами щоб зрозуміти а я неможу толком пояснити це!

Добавлено (13.01.2008, 13:54)
я їй дозволяю а вона мною контролює тому що коли ядумаю що це правильно мене тяжко переконати!

RubiaДата: Воскресенье, 13.01.2008, 14:45 | Сообщение # 17
Генералиссимус
я тоже верю в то что можно управлять людьми

LimonДата: Воскресенье, 13.01.2008, 15:13 | Сообщение # 18
Генерал-лейтенант
Крісті!!!!!!!!!!!! biggrin biggrin

ИстинныйДата: Воскресенье, 13.01.2008, 15:30 | Сообщение # 19
Генерал-майор
Quote (Limon)
Истинный, Ні ти помиляєшся! Я тобі це доказати незможу я це просто знаю! Ти можеш вірити можеш невірити! Є речі які здаються на перший погляд контрольованими це і є основна проблема це омана спочатку ти контролюєш її потім вона тебе це треба бути Висами щоб зрозуміти а я неможу толком пояснити це!
Ооо, я тобі можу доказати! Є такий фуфловий канал як СТБ, але там іноді дуже цікаві речі показують! Так от була передача про людей, які розумом можуть себе вбити... Подумки! І зараз є людина яка вже в такому стані знаходиться 75 років...Вона мертва...душою...але тіло живе, вчені брали аналізи... І сказали що є великий шанс вижити йому і оживити його! А про центри керування погодою не чув? А яким чином Гітлер внушав Німеччині що треба перебити всіх і залишити людей арійської раси?! Людина може контролювати все, але не все людина пізнала... А народні цілителі?! Які руками можуть тобі за годину вилікувати те, що будешь лікувати роками! Є люди які не те шо себе можуть контролювати - вони можуть цілі нації контролювати! cool

Т@ні4kаДата: Воскресенье, 13.01.2008, 15:33 | Сообщение # 20
Генерал-лейтенант
Quote (Истинный)
Є люди які не те шо себе можуть контролювати - вони можуть цілі нації контролювати!

surprised

When one door of happiness closes, another opens. But often we look so long at the closed door, that we don*t see the opened one.

RubiaДата: Воскресенье, 13.01.2008, 15:49 | Сообщение # 21
Генералиссимус
Истинный,
Quote (Истинный)
Є люди які не те шо себе можуть контролювати - вони можуть цілі нації контролювати

ого surprised

Т@ні4kаДата: Воскресенье, 13.01.2008, 16:32 | Сообщение # 22
Генерал-лейтенант
Rubia, ага biggrin

When one door of happiness closes, another opens. But often we look so long at the closed door, that we don*t see the opened one.

LimonДата: Понедельник, 14.01.2008, 11:53 | Сообщение # 23
Генерал-лейтенант
Истинный, Так є і друга сторона медалі хтось керує кимось!!! Гітлер своїми арійцями і .т.д якщо є Керуюча сторона то і є керована сьогодні ти керуєш ти оступився і завтра керують тобою це все елементарно а в емоційному стані ти трошки повіявся до грубощів і все ти несприйняв це серйозно і вони вже керують тобою! Це тільки приклад на рвхунок грубощів! А цей штріх що себе розумом вбивав це нормально? Це ж і є та ситуація коли людину охоплює якась специфічна емоція настрій проблема звичка будь що? Їй здається що вона це контролює сьогодні а завтра вона вже мертва бо їй здалося що це легко і все!1
На рахунок цілителів це ще інша тема! Ти в реалі спілкувався з целителем на тему звідки він це вміє і як він може це пояснити!? Я спілкувався! Вони нерахують це своєю зслугою це не їхнє як вони важають вони просто як виконавці і все! Як би ти непнувся когось лікувати руами якщо недано то недано якщо дано то ти це бистро зрозумєш! Як мені розповідали то я дуже уважно слухав і це було цікаво! Як людина бачить людину наскрізь щей в кольорах і вживає медичні терміни закінчивши 9 класів! Знаєте я щеб вагався якби цьої людтнт незнав а так знав і дуже тривалий час!

Сообщение отредактировал Limon - Понедельник, 14.01.2008, 11:53

kpyлДата: Понедельник, 14.01.2008, 12:03 | Сообщение # 24
ELECTRICAL
Іноді наші недоліки стають нашою головною зброєю проти жорстокого навколишнього світу! cool

золотые слова!!!!!!!!!!!!!!!! happy

о себе: емоциональний, инагда агресивный, одним словом: человек настроения))))))))))) happy happy happy happy

LimonДата: Понедельник, 14.01.2008, 18:47 | Сообщение # 25
Генерал-лейтенант
kpyл, friends

RubiaДата: Понедельник, 14.01.2008, 18:48 | Сообщение # 26
Генералиссимус
kpyл, агресивный ...не смеши biggrin

LimonДата: Понедельник, 14.01.2008, 18:53 | Сообщение # 27
Генерал-лейтенант
Блін де та гармонія?

RubiaДата: Понедельник, 14.01.2008, 18:54 | Сообщение # 28
Генералиссимус
Limon, убежала

Т@ні4kаДата: Понедельник, 14.01.2008, 18:55 | Сообщение # 29
Генерал-лейтенант
Quote (Limon)
Блін де та гармонія?

где-то там biggrin

RubiaДата: Понедельник, 14.01.2008, 18:55 | Сообщение # 30
Генералиссимус
wink wink Т@ні4kа,

• Страница 1 из 2
  • 1
  • 2
  • »
Поиск:
Форма входа
Друзья сайта

Dj Excite - Все для ди-джея

Статистика

| Copyright MyCorp © 2025 | Используются технологии uCoz |