На рахунок цілителів це ще інша тема! Ти в реалі спілкувався з целителем на тему звідки він це вміє і як він може це пояснити!?
Якби я не спілкувався, я б не говорив про таке... Вони кажуть що вони виконавці, бо та сила йде не від них самих, а від вищих сил... Вони, якщо будуть використовувати її не так як слід можуть її втратити...
А цей штріх що себе розумом вбивав це нормально? Це ж і є та ситуація коли людину охоплює якась специфічна емоція настрій проблема звичка будь що?
Це не те шо нормально, це дивовижно, унікально! Людина може контролювати смерть, і майбутнє саме за такими людьми... Це не настрій, при чому тут це взагалі?! Людина ВМІЄ контролювати свою смерть! Вона може жити, може не жити... Подивися що з природою твориться, як середовище забруднена, скрізь по новинах землетруси, повені, катастрофи, світ катиться в прірву, а люди які зможуть контролювати себе повністю - виживуть! Людській організм набагато небезпечніша зброя ніж нам всім здається!
є Керуюча сторона то і є керована сьогодні ти керуєш ти оступився і завтра керують тобою це все елементарно
Керуюча сторона, якщо вона має клепку в голові все дуже добре продумує, щоб не оступитися... Факт то в тому що ти казав що керувати не можна, а тут вже погодився...
оооо,як давно я не заходила)))) Ну кароче так:В мене характер дуууууже дивний,деякі навіть кажуть,шо я "как не от мира сего"))))Завжди "на своей волне"...Мене важко зрозуміти,важко найти підхід.,важко зрозуміти шо я маю на увазі,чи хочу сказати......кароче дуже "мудреная".Проте з другої сторони я дуже життєрадісна і непередбачувана,......весела і смішна....А коли зла-то я просто "ухожу в себя"....ніколи не показую своїх почуттів на людях.....(я про те,коли сумно бла бла,а не про кохання),а так тихенько перехворію і проживу.Ну і ше одна риса мого характеру,це те,шо я сильна особистість .Тут я так нескорно це стверджую,бо знаю це 100 відсотків)Іноді можу бути по-дитячому наївною ,а іноді такою серйозною......шо самій страшно,але ця серйозність-найчастіше в мені. .....Але в той же час- своєрідна і незрозуміла)))От такій набір .......(шо мене зовсім не радує) <_< Ну а якшо одним словом,то дууууже ДИВНА людина.......
Сообщение отредактировал a-KVA-marine - Четверг, 17.01.2008, 22:31
Дата: Воскресенье, 20.01.2008, 20:48 | Сообщение # 46
Генералиссимус
Статус: Offline
а я одного хочу ..что больше не кто не имел такой характер как я ...потому что ...ппц Las rubias inteligente, hermoso! Y que a mí quién dirá que esto no así!