Рестораны Луцька
|
|
МаЛИй | Дата: Воскресенье, 21.10.2007, 23:50 | Сообщение # 1 |
 ПАТРИОТ ЛУЦКОГО ФУТБОЛА
Статус: Offline
| Народ, порадьте хороший ресторан в Луцьку. Цікавлять власні враження, або розповіді тих, хто там справді бував, а не судження по вивісках і назвах.
|
|
| |
kotik | Дата: Четверг, 25.10.2007, 13:47 | Сообщение # 2 |
| хороший ресторан это "Золотое Руно".так клево и со всеми удобствами.если кто то кудато будет ити с кемто в какойто ресторан ,то пойдите туда куда я вам предлагаю ,...не пожалеете!
Сообщение отредактировал kotik - Четверг, 25.10.2007, 15:13 |
|
| |
a-KVA-marine | Дата: Пятница, 26.10.2007, 19:31 | Сообщение # 3 |
 Генерал-полковник
| мені подобається "Гільдія" і "Корона Вітовта"....... в такому середньовічному стилі.........Карссссота
|
|
| |
МаЛИй | Дата: Суббота, 27.10.2007, 16:43 | Сообщение # 4 |
 ПАТРИОТ ЛУЦКОГО ФУТБОЛА
| Quote (kpyл) вроде в Околице надумали гг не советую!!! мой клас празновал, говорили что ужас был!!!
|
|
| |
МаЛИй | Дата: Суббота, 27.10.2007, 16:47 | Сообщение # 5 |
 ПАТРИОТ ЛУЦКОГО ФУТБОЛА
| Quote (a-KVA-marine) мені подобається "Гільдія" і "Корона Вітовта"....... в такому середньовічному стилі.........Карссссота ну да... в Гильдии класно!!! и музыка постоянно класная!!!
|
|
| |
a-KVA-marine | Дата: Суббота, 27.10.2007, 17:05 | Сообщение # 6 |
 Генерал-полковник
| kotik, да всі так кажуть..........Гільдія-то супер-пупер ресторанчік
|
|
| |
Ma4o | Дата: Понедельник, 05.11.2007, 19:47 | Сообщение # 7 |
 Сержант
| Гильдия!!!!! музыка,цены,обстановка... всё норм, а если заказать коктейль Б-52... мммммммм супер!!!
С - срочно Т - требуется у - уйма Д - денег Е - есть Н - нечего Т - точка
|
|
| |
a-KVA-marine | Дата: Понедельник, 05.11.2007, 19:50 | Сообщение # 8 |
 Генерал-полковник
| нашо його там замовляти,можна зі своїм прийти..........І шось ті енергетичні напої не пруть ,зовсім........так собі солодка водичка з барбарисовим смаком..
|
|
| |
Ma4o | Дата: Понедельник, 05.11.2007, 19:54 | Сообщение # 9 |
 Сержант
| ну я ще інколи(під настрій) можу й абсенту(тільки без кави) випити... теж Супер!!! що не кажіть,а Гільдія мені подобається!!! а раніше в Діві завісав!..
С - срочно Т - требуется у - уйма Д - денег Е - есть Н - нечего Т - точка
|
|
| |
a-KVA-marine | Дата: Понедельник, 05.11.2007, 23:27 | Сообщение # 10 |
 Генерал-полковник
| да ну той б-52..............краще ТАРХУНА зеленого -газбульку надудлитись..........то краще всякого енергетичного напою буде..................А перти як буде..........Головне вчасно добігти......
|
|
| |
koLSer | Дата: Понедельник, 05.11.2007, 23:28 | Сообщение # 11 |
 Майор
| a-KVA-marine,
|
|
| |
rubtsov | Дата: Вторник, 06.11.2007, 13:26 | Сообщение # 12 |
 Admin
| Ma4o, ето самбуку надо пить вместе с зернотками кавы
Сообщение отредактировал rubtsov - Вторник, 06.11.2007, 13:27 |
|
| |
kpyл | Дата: Вторник, 06.11.2007, 18:21 | Сообщение # 13 |
| Quote да ну той б-52..............краще ТАРХУНА зеленого -газбульку надудлитись..........то краще всякого енергетичного напою буде..................А перти як буде..........Головне вчасно добігти...... ой млять ржу немагу))))))))))))))))
|
|
| |
a-KVA-marine | Дата: Четверг, 08.11.2007, 12:26 | Сообщение # 14 |
 Генерал-полковник
| Quote самбуку надо пить вместе с зернотками кавы ооооооо,це класссссс
|
|
| |
Истинный | Дата: Четверг, 15.11.2007, 23:27 | Сообщение # 15 |
 Генерал-майор
| Такс... В ресторани не ходжу, бо я студент! Ходжу в бари! Найулюбленіший - це Браво (хоча це кажися кафе), тому що там цікавий інтер"єр, класна піца, і так получалося, що багато цікавих подій в моєму житті сталося в тому барі. Також подобається бар "У Миколи" - смачне пиво на розлив, суперський інтер"єр, класна жива музика... "Земан" - пиво там обалдєнне просто!!!!!!!!!! "Азалія" - мій ріднесенький бар, в якому я був декілька разів, він класний, але в мене там мамка працює то я бухати там не можу "Сан Ремо" - для любителів піци - уперед! "Неофіт" - приглушене світло, спокійний зелений колір інтер"єра спонукає до дружньої спокійної розмови... Так, вроді усе
Born With Nothing, Die With Everything
|
|
| |
kpyл | Дата: Четверг, 15.11.2007, 23:28 | Сообщение # 16 |
 ELECTRICAL
| Истинный, тобі треба бути екскурсоводом для нашого города, в тебе не погано получається
|
|
| |
rubtsov | Дата: Четверг, 15.11.2007, 23:41 | Сообщение # 17 |
 Admin
| Истинный, "Азалія" - мій ріднесенький бар, в якому я був декілька разів, він класний, але в мене там мамка працює то я бухати там не можу
|
|
| |
koLSer | Дата: Вторник, 20.11.2007, 18:09 | Сообщение # 18 |
 Майор
| Quote (Истинный) "У Миколи" - смачне пиво на розлив, суперський інтер"єр, класна жива музика... "Земан" - пиво там обалдєнне просто!!!!!!!!!! Згоден , те що треба :). "У Миколи" частенько навідуюсь, дуже подобається...
Сообщение отредактировал koLSer - Вторник, 20.11.2007, 18:10 |
|
| |
a-KVA-marine | Дата: Вторник, 20.11.2007, 20:35 | Сообщение # 19 |
 Генерал-полковник
| клуб-кафе
|
|
| |
UnToUcHeD | Дата: Воскресенье, 25.11.2007, 17:55 | Сообщение # 20 |
 Лейтенант
| Quote (Истинный) "Земан" - пиво там обалдєнне просто!!!!!!!!!! ткож з цим повністю погоджуюсь, хоча я пиво не люблю, але в земані, з лимоном можна випити)))Добавлено (25.11.2007, 17:55) --------------------------------------------- Ну якшо вже заговорили про кафе то мені дуже подобається "Кава-клуб"!!! Там дуже затишно і інтерєр приємний. Можна сказати-домашній!!!
Життя-коротке: порушуй правила!!! Пробачай швидко, цілуй-повільно, кохай-пристрасно, смійся нестримно)))
|
|
| |
Истинный | Дата: Воскресенье, 25.11.2007, 22:19 | Сообщение # 21 |
 Генерал-майор
| Quote (Ma4o) ще до цього списку нада + Гільдію.... Ma4o, якби я знав де та Гільдія є???? Випадково не на Лесі Українки??? Quote (Ma4o) в Азалії не був і не чув Ну бо він не в центрі, його мало хто знає! Ще "Карамелька" прикольне кафе, тікі я там був рік назад і не знаю чи воно існує ще!
|
|
| |
Т@ні4kа | Дата: Воскресенье, 25.11.2007, 22:24 | Сообщение # 22 |
 Генерал-лейтенант
| Quote (Истинный) Ще "Карамелька" прикольне кафе, тікі я там був рік назад і не знаю чи воно існує ще! ещё существует
When one door of happiness closes, another opens. But often we look so long at the closed door, that we don*t see the opened one.
|
|
| |
Истинный | Дата: Воскресенье, 25.11.2007, 22:27 | Сообщение # 23 |
 Генерал-майор
| Quote (Т@ні4kа) ещё существует Якій там чай класний...мммм
|
|
| |
Т@ні4kа | Дата: Понедельник, 26.11.2007, 14:39 | Сообщение # 24 |
 Генерал-лейтенант
| Истинный, и капучино
When one door of happiness closes, another opens. But often we look so long at the closed door, that we don*t see the opened one.
|
|
| |
Истинный | Дата: Понедельник, 26.11.2007, 20:19 | Сообщение # 25 |
 Генерал-майор
| Т@ні4kа, капучино я там не пил...Мне почему нравится капучино на базаре...бабулька бегает...хачапури продаёт
|
|
| |
Т@ні4kа | Дата: Понедельник, 26.11.2007, 20:21 | Сообщение # 26 |
 Генерал-лейтенант
| Истинный,
|
|
| |
koLSer | Дата: Понедельник, 26.11.2007, 22:25 | Сообщение # 27 |
 Майор
| Quote (Истинный) Випадково не на Лесі Українки??? Истинный, Угу... именно там Гильдия и есть ))
|
|
| |
Лина | Дата: Суббота, 01.12.2007, 02:14 | Сообщение # 28 |
 Поетесса сайта
| Товарищи,если хотите совет от профи,то вот он...КОРОНА ВИТОВТА!!!!Просто улётная кухня,стильно всё обставлено...но дорого...но мне больше всего нравится...
если низко,то лети.если сможешь,то уйди.если хочешь,то прости.я советую-лечись!!!
|
|
| |
a-KVA-marine | Дата: Суббота, 01.12.2007, 02:40 | Сообщение # 29 |
 Генерал-полковник
| ода...................Була я там якось з одною особою.........Взагалі супер посиділи))))))Інтреьєр-бомба!.........І кухня-те що треба,дуже смачно.Ну,а на рахунок ціни-то я так скажу.,ціна-відповідає якості!Якшо в деякіх інших ресторанчіках за ,приблизно,таку ж ціну ,після тої їжі-в туалет тягне і ,взагалі,бридка на смак,і як-попало приготована,То КоронаВітовта-просто супер,у всіх порівняннях
|
|
| |
Лина | Дата: Суббота, 01.12.2007, 15:08 | Сообщение # 30 |
 Поетесса сайта
| Это правда!!! У меня там было одно ОЧЕНЬ романтическое свидание,и я просто в шоке была...мы сидели наверху...особенно мне понравилось обслуживание,девочки просто молодцы были...всё делали правильно,а то иногда официантки наглые просто до ужаса и хамки кошмарные...а тут просто зайчики...
если низко,то лети.если сможешь,то уйди.если хочешь,то прости.я советую-лечись!!!
|
|
| |